Inchisoare – constructia fara autorizatie organizarea de tabere de corturi, căsuţe sau de rulote.


Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul.

Cand rulotismul in Romania incepe sa prinda viteza, s-au desteptat si autoritatile si au realizat potentialul si uite ca, asa peste noapte s-au gandit ca exista o zona din sfera turismului care nu este acoperita de pedeapsa cu inchisoarea sau amenda!

Citez “Legea permite în prezent realizarea fără autorizație de construire a anumitor lucrări, nemaifiind valabilă pedeapsa cu închisoare sau cu amendă.

Ca urmare, mai mulți senatori și deputați au propus modificarea în regim de urgență a Legii privind autorizarea executării lucrărilor de construcții si propun reincriminarea faptelor de organizarea de tabere de corturi, căsuţe sau de rulote fara autorizatie.”

Asa ca atentie la cei care au declarat “spatii de parcare” oficial in acte si au construit casute de lemn sau organizeaza … activitati de “tabere”, un cuvant cu mai multe sensuri in rulotism.

Datorita limitarilor impuse, citeste articolul intreg https://www.arenaconstruct.ro/construirea-fara-autorizatie-inchisoare/ .

Informaţiile publicate de arenaconstruct.ro pot fi preluate de alte publicaţii doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
poza credit Photo by Blake Wisz on Unsplash

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *