In curand – un nou camping de top langa Cluj


Articolele prezentate in cadrul acestui blog sunt citite lunar de catre zeci de mii de vizitatori.

Am prezentat cititorilor un model de business privind pasii necesari pentru infiintarea unui camping.

apasa aici – Model proiect infiintare camping

Mai multe persoane ma contacteaza lunar solicitand detalii suplimentare privind primii pasi prezentati in articolul mentionat mai sus.

Pot sa va prezint ca exista 2 abordari in relatia cu aceste persoane ce doresc sa deschida unitati de primire clasificate de catre Ministerul Turismului – camping.

Primul tipar – persoanele care nu au experienta in rulotism, carora le recomand sa citeasca intregul blog pentru a intelege nevoile rulotistilor si tendintele in domeniu inainte de a investi.


Aceste persoane au calatorit in strainatate foarte mult dar le este greu sa inteleaga ce asteapta un rulotist sa gaseasca intr-un camping privat si diferenta intre campingul simplu municipal din Europa si un camping de top.

apasa aici – Confuzia intre campingul municipal versus privat

Urmatorul tipar – rulotistii cu experienta, care doresc doar sa transpuna in Romania experienta acumulata calatorind in strainatate si in Romania.

Ultima locatie, Valea Draganului, judetul Cluj, langa liziera padurii, pe malul raului Dragan va deschide portile in curand, un camping de top dar si cu reguli stricte privind nivelul de zgomot, astfel incat toti turistii sa se bucure de odihna.

Se observa din pozele prezentate faptul ca locatia beneficiaza de umbra, iarba si un parau.

Sunt permise camparile cu cortul, rulota sau autorulota, camper, masina cu portabagaj sau cu orice altceva, pentru ca proprietarul respecta diversitatea si incurajeaza aceasta abordare mai non conformista.

Fiind aproape de orasul Cluj, un oras deja sufocat de poluare, campingul va oferi servicii complete, campare pe termen scurt, lung, hotel pentru rulote.

Din discutiile avute pana acum cu persoana care a inceput deja activitatile de constructii pot sa va spun ca va fi o surpriza placuta pentru rulotisti.

30,000 m2 va asteapta, impreuna cu facilitati si spatii comune moderne!

Revin in curand cu detaliile privind data oficiala de deschidere.

Fotogradii si text credit Gabriel Vasilache

Evalueaza
[9 voturi / scor: 5]

One thought on “In curand – un nou camping de top langa Cluj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *