Camping Jablines *** si Europa Park

Bun venit la Camping International de Jablines***

Situat pe insula de agrement Jablines-Annet, înconjurat de lacuri mărginite de plaje, unde  te vei bucura de 500 ha de verdeață la doar 6 km de Disneyland®Paris și la 30 km de Paris


Jablines este un camping situat în regiunea Île-de-France din Franța, lângă orașul Paris. Oferă o varietate de opțiuni de camping, inclusiv campare cu corturi și RV, precum și închirieri de cabane. Campingul are un lac pentru înot și sporturi acvatice, precum și o varietate de activități, cum ar fi minigolf și tir cu arcul..

Campingul Jablines este situat într-o pădure și are o varietate de facilități precum un loc de joacă, un lac pentru pescuit și un restaurant. Campingul este, de asemenea, situat lângă rezervația naturală Jablines-Annet, care este perfectă pentru iubitorii de natură, oferă o varietate de trasee de drumeții și oportunități de canotaj.

Pe lângă atracții și atracții, Europa Park are și o varietate de opțiuni de cumpărături și de luat masa. Parcul are o gamă largă de magazine de suveniruri care vând mărfuri legate de parc și diferitele sale zone tematice. De asemenea, are o varietate de restaurante, cafenele și standuri de gustări în tot parcul, oferind o gamă largă de bucătării pentru a se potrivi diferitelor gusturi și bugete.

Pe scurt, campingul Jablines este o destinație de camping potrivită pentru familii, cu o mulțime de activități de făcut, înconjurat de natură și în apropierea orașului Paris. Europa Park, pe de altă parte, este o stațiune populară de parc tematic, cu o gamă largă de plimbări, atracții, spectacole și locuri de cazare, este destinația perfectă pentru o vacanță de familie plină de distracție.i-vă
Chat nou

Camping International de Jablines*** vă va întâmpina mereu într-o atmosferă prietenoasă și familială.

În inima unui mediu natural, campingul vă va seduce prin calmul și confortul său.

Mai multe poze din interiorul camping -ului

Europa Park, pe de altă parte, nu este doar un parc tematic, ci și o stațiune. Parcul are mai multe hoteluri, cu teme și decoruri diferite. Parcul are un total de 13 roller coaster și multe alte atracții. Are, de asemenea, o varietate de spectacole și spectacole live care au loc pe tot parcursul zilei. Europa Park are, de asemenea, o varietate de opțiuni de mâncare disponibile, de la bucătăria tradițională germană până la mâncăruri internaționale.

Europa Park oferă, de asemenea, evenimente și festivaluri speciale pe tot parcursul anului, cum ar fi evenimentele de Halloween și de Crăciun, care oferă spectacole, decorațiuni și activități speciale.

De asemenea, trebuie remarcat faptul că, dacă intenționați să vizitați Europa Park și campingul Jablines, cel mai bine este să verificați site-ul web al parcului și al campingului pentru orele de deschidere și disponibilitate, în special în timpul sezonului de vârf.

Europa Park are, de asemenea, o varietate de locuri de cazare disponibile, inclusiv hoteluri la fața locului, facilități de camping și apartamente de vacanță. Hotelurile de la fața locului variază de la opțiuni economice până la stațiuni de lux, iar fiecare oferă o temă unică și un set de facilități. Facilitățile de camping oferă o gamă largă de opțiuni, inclusiv campare cu corturi, rulote și rulote. Apartamentele de vacanță sunt disponibile și pentru cei care preferă cazare în sistem self-catering.

Europa Park oferă, de asemenea, o varietate de opțiuni de divertisment pentru vizitatori, cum ar fi spectacole live, parade și artificii. Parcul oferă o varietate de spectacole live și spectacole pe tot parcursul zilei, inclusiv spectacole de acrobație, spectacole de patinaj și spectacole muzicale. Parcul are, de asemenea, o varietate de parade și procesiuni care au loc pe tot parcursul zilei, cu artiști costumați și flotoare.

In fata campingului exista conexiunea cu autobuzul catre Disney Park Paris

Conditiile de calatorie sunt foarte bune, autobuze moderne

Calatoria dureaza aprox 20 de minute si trece prin satele din zona

Cateva fotografii din Europa Park

Europa Park este un parc tematic situat în Rust, Germania. Este al doilea cel mai popular parc tematic din Europa, după Disneyland Paris. Parcul oferă o varietate de plimbări și atracții, inclusiv roller coasters, plimbări pe apă și spectacole live. De asemenea, are o varietate de zone tematice bazate pe diferite țări europene.


In cadrul grupului  Vacante cu Auto – Rulota

 – prezentam locatii de campare

– aducem Europa mai aproape de tine

– gasesti idei de distractie in vacanta

– discutam despre probleme specifice ale rulotismului

– prezentam situatii atipice cu care ne-am intalnit in timpul vacantelor cu auto-rulota

– oferim informatii cu privire la infrastructura existenta in Europa privind rulotismul

– impartasim sfaturi privind mentenanta si micile reparatii

– idei culinare fac parte din viata de rulotist

– prezentam solutii tehnice pentru probleme specifice

– mai si glumim

Apasa aici ca se te inscrii in grupul Vacante cu Auto – Rulota

Harta interactiva incearca sa ofere informatii utile pentru posesorii de auto-rulote si corturi dorind sa depasim 300 locatii campinguri, reparatii, inchirieri, magazine, ITP, service, parcuri si dealeri de auto-rulote, butelii Propan si GPL din Romania.


Modul de functionare interactiv este prezentat la subsolul hartii.


In casuta din subsolul hartii puteti sa scrieti ceea ce va intereseaza dupa urmatorul cod:


Camping – locatiile de campare

Park – parcuri de distractii cu posibilitati de campare

Pensiuni – prezinta doar pensiune care ofera locuri de campare

Magazin – prezinta doar magazinele de specialitate

Inchirieri – prezinta doar companiile care inchirieaza RV-uri

Butelii Propan – prezinta statiile OMV ce ofera aceste servicii

Casute – locatii care ofera spre inchiriere casute

Parcare – locuri de parcare pe termen lung rulote si autorulote

Service – prezinta service-urile dedicate rulotismului

Parc – parcuri de rulote

Dealer – Vanzatori de rulote si autorulote noi

Club – cluburi de rulotism & turism

Asociatie – asociatii de rulotism & turism


Apasand pe locatia care va intereseaza, automat veti fi directionati catre pagina de website a respectivii entitati.

Pentru inscrieri, stergeti sau modificari (harta+top) rog sa ma contactati la contact@auto-rulota.ro

Pentru inscrieri este obligatoriu sa prezentati  o adresa de website sau pagina de facebook de unde sa rezulte locatia entitatii pe care doriti sa o promovati.

Inscrierea este gratis, fara a solicita beneficii, nu expira!

Credit text si fotografii – Vasilache Gabriel

Evalueaza
[8 voturi / scor: 5]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *