De ce vreau sa imi cumpar campervan si nu autorulota

Vreau sa merg in concediu si sa ma relaxez, sunt obosit de atata atentie acordata la locul de munca si in zilele de repaus chiar nu mai vreau sa stau cu ochii pe toate balcoanele, nisele si pasarelele de prin orasele pe care vreau sa le vizitez.


Vechiul oras Cuenca din Spania a devenit celebru pentru afisul postat de proprietarii ce locuiesc pe una din cele mai inguste strazi din  cadrul acestui oras introdus in patrimoniul mondial.

Intrarea si iesirea pe aceasta strada prezinta dificultati pentru traficul rutier, in special pentru autorulotele care tranziteaza orasul.

Locuitorii sunt deranjati de faptul ca fatada locuintelor este distrusa in nenumarate randuri de posesorii autorulotelor.


Proprietarii, sătui să sufere aceste pagube, au pus un afiș pentru a atrage atenția asupra acestei probleme, daune pe care proprietarii trebuie sa le plateasca, pentru ca nimeni nu isi asuma responsabilitatea.

Sugestia primita – VAN – pentru o mai mare mobilitate , pentru un consum extrem de redus de combustibil, o viteza mai mare de deplasare, mai usor de parcat (in sensul ca se poate incadra in limite impuse ale dimensiunii locurilor de parcare clasice), se conduce mai usor, ai acces in mult mai multe locuri greu accesibile pentru o autorulota mare,  gen plaje , varf de munte etc

Daca mai aveti sugestii sau observatii va rog sa le comunicati. Multumesc

Photo by Arun Antony on Unsplash

Evalueaza
[1 voturi / scor: 5]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *