Off Camping in GRECIA – rulota si autorulota


În Grecia, ca și în multe alte țări europene, off campingul cu un cort sau o caravană este interzis în conformitate cu o lege din 1976. 

Deși această lege a fost modificată de mai multe ori în anii următori, aceasta nu a inclus niciodată niciun fel de diversificare între corturi și rulote / autoturisme privind parcarea si stationarea. 

cipru nord

Legislatia greceasca  este destul de clară și evidentă cu privirea la camparea off camping. 

Nu toti politistii cunosc legislatia 100%, mai ales anumite adrese suplimentare fata de legislatia standard si s-ar putea să se întâmple ca un polițist sosit langa autorulota dvs, chemat de către proprietarii unui teren de camping sau pensiune să vă creeze unele probleme. 

Copia scrisorii de mai jos reprezinta comunicărea interne între Poliția de trafic și departamentele de poliție din intreaga Grecie.  Va recomand sa o printati si sa o aveti cu dumneavoastra la indemana, daca intentionati sa stationati OFF CAMPING – am explicat mai jos diferenta legala intre STATIONARE SI CAMPARE.

Informatie utila preluate de la http://eu.camperistas.com/

Daca vrei sa faci download la scrisoare – te rog sa accesezi link-ul link scrisoare PDF

Partea evidențiată a textului cu galben spune că „legea care interzice camparea sălbatică se referă la rulote și, evident, nu la autoturismele care aparțin categoriei de vehicule și, prin urmare, pot opri și parca în spațiile publice în conformitate cu regulamentul Traffic Codul și semnele de circulație aplicate tuturor vehiculelor” Similar trebuie extins la subiectul rulota + masina, daca acestea sunt cuplate, mentiunea de mai jos, se considera STATIONARE si nu CAMPARE. 

Cipru 1

Următorul paragraf spune: „Notă specială: când vedeți un motorizator parcat, aceasta nu înseamnă” camping sălbatic „. Trebuie să existe și alți factori care să țină seama de acest lucru, cum ar fi copertinele, mesele, scaunele etc. ” 

In momentul in care s-au scos scaunele si mesele din Autorulota, s-a intins parasolarul, atunci nu se mai numeste parcarea autorulotei, se numeste CAMPING si este ilegal.

camp

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *