Interzicerea off-camping in Portugalia nu ne lasă fără alternative de explorare a Portugaliei rurale.

Putem, în continuare, experimenta noi aventuri, putem combina descoperirea naturii cu posibilitatea de a rămâne peste noapte în locuri pline de bogăție istorică, descoperind o lume întreagă de arome locale, împletite cu viața și tradițiile rurale.

Platforme precum Portugal EasyCamp ne oferă posibilitatea să campăm în auto-rulota noastră la o întreagă rețea de chinte, podgorii și ferme artizanale.

Turiștii care se deplasează cu auto-rulota, pot experimenta produse locale și pot profita de ospitalitatea portugheză într-o locație exclusivă și sigură.

Producătorii își promovează produsele și regiunea, sporindu-și veniturile iar dvs. beneficiați de campare în locuri altfel inaccesibile turiștilor.

Principiul este simplu: cumpărați pachetul de bun venit de la una dintre gazde (aveți mai multe variante în funcție de preferințe) și rămâneți peste noapte la fermă ca oaspete.Experiența de a savura produse proaspete, vinuri, produse autentice fabricate manual făcute în locul pe care îl vizitați, precum și șansa de a afla mai multe despre gazdele dvs., stilul de viață rural portughez și cultura regiunii este un beneficiu inestimabil.

Producătorii înscriși pe platformă comercializează celebrele vinuri portugheze dar și legume, brânzeturi și produse de carmagerie.

Silențios, elegant, sigur și legal.


Informatii puse la dispozitie (credit text si fotografii) de catre

  Poze si text credit

Tzuby Camp & Campers

Evalueaza
[9 voturi / scor: 5]