Nu exista nici un sistem de protectie 100% sigur, prin urmare sfaturile de mai jos pot preveni intrarea rapidă și ușoară a persoanelor neautorizate în timpul stationarii jucariei fara pasageri.

Soferii de camioane care conduc in Europa stiu ca exista riscul de a fi atacati in timpul noptii de catre hoti, acestia forteaza portiera / accesul in cabina camionului.

Au inceput sa instaleze chingi textile cu care sa blocheze manerele usilor cand stationeaza in locuri mai “ciudate”

Industria de caravaning ofera o multitudine de solutii tehnice pentru blocarea usilor jucariilor de vacanta si va prezint produsul Heosafe.

Avantajul acestui dispozitiv consta in faptul ca previne în mod eficient o altă metodă de intrare,  prin simpla extragere a întregului mâner din ușă – deși acest lucru este puțin probabil la autorulote, deoarece ar fi mai ușor să intrați prin spargerea sau deschiderea ferestrelor din plastic!

Suplimentar, intareste tocul usii, astfel incat este greu de fortat zavorul incuietorii clasice

Instrucțiunile și șablonul de instalare sunt clare.  Există filmari utile pe YouTube care iti prezinta pasii necesari instalarii sistemului.

Este un mecanism de blocare de înaltă calitate iar incadrarea design-ul original al usii este perfectă.

Acest sistem va creste siguranță in offcamping si de asemenea, atunci parcați in zonele publice.

Fiamma Safe Door sunt încuietori externe suplimentare.

Se stie faptul ca incuietorile clasice sunt usor de fortat, mai ales prin distrugerea tocului usii in zona in care se gaseste zavorul.

Acest este un dispozitiv antifurt, care creste gradul de securitate prin instalarea unor placi metalice in interiorul peretelui jucariei de vacanta.

Se instalează cu ușurință,

Credit fotografii Andreea Miruna

Evalueaza
[11 voturi / scor: 5]