Rulotismul devine un trend puternic si un mod de petrecere a timpului liber care atrage din ce in ce mai multi tineri.

Sunt in acest moment aproximativ 250 de entitati pe care am reusit sa le incorporam in

Harta online dedicata rulotismului romanesc 

(campinguri, parcuri acvatice, companii care inchiriaza, magazine de profil si unitati de service)

Considerem ca platforma bazarache dedicata nevoilor rulotismului si a rulotistilor va fi punctul de intalnire a cererii si a ofertei.

In Romania sunt aproximativ 45.000 de posesori de rulote, autorulote si campere si peste 100.000 posesori de corturi dornici de aventura.

Platforma ofera un mod interactiv si facil pentru a putea sa iti prezinti ca vanzator, oferta iar ca vizitator, sa poti sa activezi filtrele specifice rulotismului, pentru a vizualiza doar produsele care indeplinesc criteriile stabilite.

Rezultatele cautarii tale sunt prezentate astfel incat sa poti sa iei o decizie corecta si rapida sau sa vizualizezi urmatorul produs, daca consideri ca produsul gasit anterior nu este ceea ce ti se potriveste.

Apreciem faptul ca ai alocat timp pentru citirea acestei prezentari si prin intermediul platformei bazarache dorim sa iti multumim prin afisarea rezultatelor intr-o forma usor de vizualizat.

Da, poti sa licitezi, daca te intereseaza produsul oferit spre vanzare si poti sa iti prezinti recenzia ta despre produs.

www.bazarache.ro

Te las pe tine sa descoperi toate facilitatile acestei platforme fabricate in Romania!

Fabricat in Romania!

Credit fotografii si text Gabriel Vasilache

Evalueaza
[33 voturi / scor: 4.9]