Cum se elimina mirosurile NEPLACUTE din rulota sau autorulota

Personal am utilizat un generator de ozon pentru a curata microbus ul si am ramas surprins de efectul produs = zero mirosuri neplacute. Am vazut in Camping in Slovenia un proprietar de autorulota care a utilizat un generator de ozon si am decis sa va prezint si dvs aceasta solutie super usoara de eliminare a mirosurilor. 

Pasul 1 – Alegerea generatorului de ozon potrivit va face procesul mai eficient. Se estimeaza ca un generator cu o putere de 3000mg / h este probabil minimul necesar pentru a face un tratament eficient la o mașină de dimensiuni medii. Rulotele si autorulotele mai mari pot necesita un generator mai puternic. Generatorul cu o putere de 10000 mg / h va fi eficient 100%. Este esențial ca generatorul sa fie echipat cu o conducta flexibila cat mai lunga. 

Pasul 2 – Elimintati cu ajutorul unui aspirator toate resturile, murdaria din rulota 

Pasul 3 – Introduceti furtunul pe geamul rulote si sigilati apoi geamul, astfel incat sa nu se permita circulatia aerului din interior spre exteriorul rulotei. Blocati cu o carpa temporar AERISIRILE standard ale rulotei/autorulotei. 

Pasul 4 – Porniti ventilatorul Sobei (de circulatie a a aerului) la putere maxima 

Pasul 5 – Rulați generatorul de ozon la putere maximă timp de cel puțin 30 de minute, dar nu mai mult de două ore. 

Nota: Nu rulați generatorul mai mult decât timpul recomandat. Nu este permisa sederea persoanelor sau animalelor in rulota in timpul acestui procedeu. Permiterea aerului exterior în mașină va reduce eficacitatea ozonizatorului. Etanșarea limitează elementele cu care va reacționa ozonul, îmbunătățind astfel eficiența.

 

0 thoughts on “Cum se elimina mirosurile NEPLACUTE din rulota sau autorulota

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *