SOFT gestionare ITP auto-rulota

 

Datorita multitudinii de documente care expira in mod curent pentru posesorii de rulote si autorulote, avand in vedere ca majoritatea mai detin 1 sau 2 autoturisme, am creat un program in excel, intuitiv, care poate sa iti indice in orice zi, timpul (masurat in zile) pana la expirarea respectivului document.

Pentru descarcarea softului – apasa aici: SOFT PARC AUTO PROPRIU

Exista o multitudine de softuri pe internet, cu sau fara plata, direct ca aplicatie pe mobil dar cele gratis ofera limitarea informatiilor si limitarea sumarizarii lor intr-o singura pagina.

autos-3312696

Softul este GRATIS, necesita varianta de EXCEL minim versiunea 2013. S-a considerat o familie ce detine 2 autoturisme, 1 autorulota, 1 rulota si un peridoc/remorca pentru barca sau alte utilitati.

Programul are 5 sheet-uri diferite:


Sheet – auto 1, auto 2, autorulota, rulota si remorca – necesita introducerea datelor dumneavoastra doar in coloana marcata cu VERDE

Sheet auto 1


Sheet – SUMARIZARE – va prezinta un tablou cu datele ramase pana la expirare ( nu se introduce nici o data)

Sheet sumarizare


Sheet – RAPORT ORDONAT – se pot sorta informatiile in functie de necesitatea dumneavoastra, coloane 5 permite sa afiseze datele de expirare centralizate in ordine crescatoare sau descrecatoare, sau se poate filtra in functie de orice coloana ( se apasa pe sageata de la COLUMN (1,2,3,4 sau 5). Nu se introduce nici o data, doar sorteaza informatiile

Sheet tabel 1

Data curenta se actualizeaza automat, in functie de data din calculatorul dumneavoastra.

sortare

In varianta in care dumneavoastra decideti faptul ca anumite informatii nu sunt necesare, acestea nu se mai completeaza in datele de intrare.  In respectivul patrat se va scrie „=today()”. Este necesar acest artificiu deoarece restul formulelor sunt blocate. Va aparea in centralizator ZERO barat, pe fond ALBASTRU. Inseamna ca nu se aplica.

sortare2


In speranta ca aceasta informatie va este utila, ma puteti contacta la urmatoarea adresa de facebook.

https://www.facebook.com/rulotistii/

Vacante placute!

2 thoughts on “SOFT gestionare ITP auto-rulota

  1. Salut! Aceeasi problema o am si eu…. tin gestiunea a 19 masini si mi-ar fi necesar sa adaug niste sheet-uri. Drept urmare am rugamintea daca ma poti ajuta si pe mine cu parola de protectie… ti-as fi foarte recunoscator!
    Multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *