Am avut ocazia sa achizionez o rulota din Germania echipata de catre fostul proprietar cu sistemul de calare al producatorului de top ALKO – produsul UP4.

Sistemul poate fi adaptat oricând pe SASIUL AL-KO sau pe oricare alt sasiu de rulota.

Sistemul este un adevarat sprijin pentru cei care isi doresc sa calatoareasca in cat mai multe locatii cu frecventa ridicata de campare.

Producatorii afirma ca este potrivit pentru rulotele cu pana la 2.5 tone, rulota mea avea 1.6 tone si nu am avut nici o problema.

In 2 minute apasand pe un buton ai rulota asezata la orizantala.

Sistemul inseamna o unitate centrala comandata radio cu ajutorul telecomenzii si a 4 motoare electrice care actioneaza independent pentru fiecare picior al rulotei.

Capătul special al axului de pe suporturi poate fi acționat doar cu ajutorul unui adaptor special, iti oferă o protecție suplimentară împotriva furtului.

Suplimentar va recomand sa echipati rulotele cu AL-KO BIG FOOT.

Garantează stabilitate optimă pe orice suprafata, fără alunecare sau scufundare.

Se observa in poza 2, atunci când conduceți, piciorul de sprijin se pliază la același nivel cu podeaua rulotei pentru a economisi spațiu.

Daca ar fi sa aleg intre o antena satelit, aer conditionat sau alt accesoriu in jurul sumei de 700 de Euro, as alege cu siguranta sistemul ALKO UP4 datorita faptului ca nu stam mai mult de 3 zile in acelasi loc in timpul vacantelor.

Poze si text credit Gabriel Vasilache

Evalueaza
[6 voturi / scor: 5]