Albania – permis conducere categoria B96

Se cunoaste faptul ca incepand cu data de 19.01.2013 in Romania a fost introdusa categoria B96, ce permite suma MMA auto + rulota pana la limita de 4,250 kg.


Am postat raspunsul oficial primit din Albania, o tara care nu este nici in EU si nici in EEA.

Trebuie sa recunosc faptul ca din momentul trimiterii solicitarii pana la momentul primirii raspunsului au trecut doar 3 zile.

Atentie, in Romania primesti un raspuns la o solicitare in 30 de zile !!!

De 3 ori felicitari pentru viteza raspunsului si de 20 de ori felicitari pentru continutul raspunsului – atentie – scrisoarea este bilingva, limba nationala oficiala si limba engleza.


DA, se recunoaste permisul European cu codul B96 in Albania

Este prima data cand primesc un asemenea raspuns practic si util, astfel incat daca voi fi oprit de Politia rutiera din Albania conducand asamblul autoturism si rulota avand insumata masele maxime admisibile de exemplu – 4,000 kg nu voi avea nici o problema in justificarea codului B96 de pe permisul european al subsemnatului.


apasa aici ca sa descarci scrisoare primita din albania.

De ce am prezentat atat de multe raspunsuri din tari EU, EEA, din afara EU si EEA ??? pentru a stopa FOLCLORUL care circula peste tot, caci B96 nu este recunoscut si va trebuie BE pentru zona 3500- 4250kg.


Apasa aici ca sa te inscrii in Grupul Vacanta cu auto-rulota


Poza credit Mary Pokatova on Unsplash

Evalueaza
[3 voturi / scor: 5]

One thought on “Albania – permis conducere categoria B96

  1. Personal nu inteleg exact logica categoriei B96, in sensul in care in cazul meu auto tragator cu MMA 3240 kg permite max rulota 1010kg, pentru a ma incadra in categorie. Pe de alta parte obtin un scor foarte bun la cap. greutate auto tragator/rulota, stabilitate, sarcina carlig, etc. Insa un auto tragator cu MMA 2200kg, pentru categoria B96 se permite rulota max. 2000kg, care probabil obtine un scor mult mai prost la cap. greutate auto/rulota, si de altfel acest scor cumva ar trebui sa denote si mai riscant de condus, voblaj mult mai probabil, distanta de franare mai mare, etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *